Изберете език  

SURE STEP антиплъзгаща добавка (към импрегнатор за бетон)

Описание

SURE-STEP е добавка за нехлъзгавост и представлява фино смлян полимерен материал, който се добавя към импрегнатори за бетон. 

SURE-STEP осигурява подобрена химическа устойчивост и повишена устойчивост на износване, като едновременно с това осигурява по-добър комфорт при ходене с боси крака върху третираните повърхности, отколкото добавки с пясък или минерални агрегати. 

ОПАКОВКА

Бутилки по 454 гр. (16 Oz. )

По 12 бр в кашон

ПОКРИТИЕ

 

1 бутилка 454 гр. SURE-STEP се препоръчва за добавяне към една кофа 19 л DECRA-SEAL или друг имрегнатор.

 

 

Купи

Цена: 38.00 лв.
Няма наличност
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания

ОПИСАНИЕ

SURE-STEP е добавка за нехлъзгавост и представлява фино смлян полимерен материал, който се добавя към импрегнатори за бетон. Тази добавка може да бъде добавена към повечето формиращи филм импрегнатори на водна основа или на базата на разтворители, включително CS-309, DECRA-SEAL, VOCOMP, TIAH и SEAL CURE-309 от W.R. MEADOWS. Моля попитайте производителя на импрегнатора преди да използвате добавката, ако материалът не е изброен по-горе.

SURE-STEP осигурява подобрена химическа устойчивост и повишена устойчивост на износване, като едновременно с това осигурява по-добър комфорт при ходене с боси крака върху третираните повърхности, отколкото добавки с пясък или минерални агрегати. Ниската плътност на продукта и неразтворимостта помагат за намаляване на възможността да се утаи и осигуряват оптимално качество при различни приложения, без да се променя вискозитета. Поради ниската си плътност, SURE-STEP не се утаява и при рядки материали.

 

УПОТРЕБА

SURE-STEP е идеален за използване в зони, в които се желае нехлъзгава повърхност. Това включва пътеки, рампи, гаражни подове, вътрешни дворове, и други повърхности.

 

ЕКОЛОГИЧНА ИНФОРМАЦИЯ

Може да допринесе своя дял към следните кредити LEED:

MR Credit 5.1: Регионални Материали: 10%, извлечени, обработени и произведени регионално

MR Credit 5.2: Регионална Материали: 20%, извлечени, обработени & произведени регионално.

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ / ПРЕДИМСТВА

Осигурява подобряване на химическата и износоустойчивостта.

Не променя вискозитета.

Дава възможност за лесно почистване на повърхността.

Осигурява по-гладко усещане под краката.

Устойчивост на подхлъзване.

 

ОПАКОВКА

Бутилки по 454 гр. (16 Oz. )

По 12 бр в кашон

 

ПОКРИТИЕ

1 бутилка 454 гр. SURE-STEP се препоръчва за добавяне към една кофа 19 л DECRA-SEAL или друг имрегнатор.

 

НАНАСЯНЕ

Подготовка на повърхността ... Следвай указанията за подготовка на повърхността на импрегнатора, който ще се нанася.

Начин на полагане ... SURE-STEP е проектиран

да бъде вграден в подходящ импрегнатор за бетон.

Минималнота разходна норма е 454 гр/19 литрова кофа. Може да се добави допълнително количество SURE-STEP, в зависимост от желания ефект на текстуриране. Не превишавайте разход 60 гр. за литър. Разбърквайте, докато добавяте SURE-STEP към кофата с импрегнатора. Продуктът може да плува в началото, но веднъж като се омокри ще се размеси по-лесно. В рядки импрегнатори, от време на време трябва да се разбърква по време на полагането, за да се запазят частиците добре разбъркани в покритието. Препоръчва се при смесване на SURE-STEP в непознати импрегнатори, да се смеси малко тестово количество и да се пробва нанасяне на малък участък.

Време за съхнене ... Следвайте указанията за импрегнатора.

Почистване ... Следвайте указанията за импрегнатора.

 

ПРЕДПАЗНИ МЕРКИ

SURE-STEP ще увеличи ефекта на текстуриране на импрегнатора, но добавянето на противоплъзгаща добавка не следва да се разглежда, че гарантира под „без хлъзгане“, „антиплъзгащ“ или „антиподхлъзващ“.

 

ОПАСНОСТИ ЗА ЗДРАВЕТО

SURE-STEP не е опасен и не съдържа силициев двуокис, но трябва да се третира като неприятен прах, докато бъде включват в носителя си. Използвайте с адекватна вентилация. Носете подходяща противопрахова филтърна маска, за да избегнете вдишването на праховите частици. Ако получите виене на свят, главоболие, или сълзене на очите, напуснете зоната незабавно и идете на чист въздух. При контакт с очите, изплакнете с големи количества вода за поне 15 минути. Да се ​​потърси лекарска помощ, ако дразненето продължава. Не приемайте вътрешно. При поглъщане да се потърси медицинска помощ незабавно. Да се ​​съхранява на недостъпно за деца място. Затваряйте опаковката след всяка употреба. Използвайте защитно облекло, за да се избегне контакт с кожата и очите.

Вижте Информационния лист за безопасност на материала за пълна информация за безопасността и здравето.

ОГРАНИЧЕНА ГАРАНЦИЯ

W. R. Мedows - Inc. гарантира, че по време на траспорта до мястото на доставка, нашият материал ще бъде с добро качество и ще съответства с нашите публикувани спецификации, в сила от датата на приемане на поръчката. Прочетете пълната гаранция. Копие можете да получите при поискване. Съдържащата се тук информация е само с илюстративна цел, и е на най-доброто от нашите знания. Tя е точна и надеждна. W.R.Meadows, INC обаче не може при никакви обстоятелства да даде гаранция за резултатите или да поема задължение или отговорност във връзка с използването на тази информация. Тъй като W.R.Meadows,, INC няма контрол над използването, на които други хора могат да подложат продукта, се препоръчва, продуктите да бъдат тествани, за да се определи, дали са подходящ за конкретното приложение и дали нашата информация е валидна при конкретните обстоятелства. Отговорността остава на архитекта или инженера, изпълнителя или собственика за проектирането, прилагането и правилното полагане на всеки продукт. Поръчващият и потребителят следва да определят дали продуктът е подходящ за специфичното приложение и поемат всички отговорности във връзка с това.

 

ПРОИЗВОДИТЕЛ

W. R. MEADOWS, INC.

P.O. Box 338 • HAMPSHIRE, IL 60140-0338

U.S.A. Phone: 847/214-2100 • Fax: 847/683-4544

1-800-342-5976

www.wrmeadows.com

 

ВНОСИТЕЛ:

ДЕКОБЕТ ООД

ул. Брезовска 29а, 4003 Пловдив

тел. 032 575943, факс 032 950568

 

www.decobet-bg.com