Изберете език  

PU 5900 Полиуретанов лак за бетон (antiscrach gloss)

Описание

Еластично, двукомпонентно безцветно полиуретаново покритие, устойчиво на надраскване, за вътрешно-външни циментови настилки. Характеризира се с висока механична и химична устойчивост, висока еластичност, висока адхезия дори на непорьозни повърхности, кадифена повърхност, устойчива на външни атмосферни условия и ултравиолетово лъчение с устойчивост на цветовете. Идеален за защитно покритие за полиуретанови настилки, тъй като значително увеличава устойчивостта на износване, драскотини и обща устойчивост на механични натоварвания. Подходящ е и като финално покритие в епоксидни системи. Може да се използва и самостоятелно върху шлайфан бетон при леки натоварвания, а също и като по-дълготрайно защитно покритие при щамповани бетонови настилки.

Разходна норма: ориентировъчно 7-8 м2/кг (компонент А+В).

Разходът може да варира в зависимост от релефа, начина на финиширане, състоянието на настилката и др.

Опаковка: Компонент А: кутия 2.5 кг, компонент В: кутия 2 кг.

Купи

Цена: 117.60 лв.
Брой:
Изпратете на приятел Оценете продукта Добави в списъка с желания

Повърхността трябва да е напълно суха и да не съдържа материали, които предотвратяват залепването, като парчета, прах, масла, мазнини и др. За полагане в полиуретанови или епоксидни подове, моля вижте техническата документация (Моля обърнете внимание на времето за повторно нанасяне)

Метод на приложение

За по-добра адхезия повърхността може първо да бъде третирана с 850 епоксиден грунд като субстрат или с 860 епоксиден грунд без разтворители. Разбъркайте добре прозрачния полиуретан, компонент А: Β-2,5: 2 тегловни единици (около 2-3 минути), докато сместа стане хомогенна. Нанася се в един слой с четка или валяк. Може да се разрежда  от 0 до 10% с разтворител.

Скоро разглеждани