Как да поръчам

Ще намерите цените на нашите продукти, като изберете продукта от менюто Категории. Натиснете връзката с името на продукта за да видите повече подробности, като разходна норма, подробно описание, размери, снимки и др.

 

1. Можете лесно и удобно да изпратите вашата поръчка през сайта, като изберете “Добави в количката” съответните бройки от желания продукт. Можете да добавяте още продукти, които ви интересуват, като изберете “Продължи с пазаруването” или от менюто “Категории”.

2. След това трябва да се регистрирате, като посочите ваш е-мейл и си изберете парола. Попълнете Вашите данни за фактура и адрес на доставка, ако е различен от адреса на фирмата, или личния Ви адрес, ако сте частно лице. Ако сте вече регистриран потребител, няма да попълвате тези данни отново.

3. Изберете начин на плащане: с превод по банка или с наложен платеж.

4. Може да изберете начина на изпращане: експресна поръчка, обикновена или вземане на място. Цените на доставка са по тарифата на СПИДИ. Може да спестите 15% от цената на доставката, ако получите стоката от склад на СПИДИ. Изберете полето специални инструкции и отбележете това или напишете други указания или изисквания, които имате.

5. Разгледайте вашата поръчка и я потвърдете.

Заявените до 12:00 часа поръчки се изпълняват в същия ден, останалите на следващия работен ден.

 

За поръчки по телефона, моля звънете на 0888 007562 – инж. Иван Чалъков

По технически въпроси се обаждайте на 0888 920475 – инж. Георги Чалъков

Aко за интересуващия Ви продукт “Няма наличност”, може да го заявите и получите  от 3 до 10, в зависимост от мястото на доставка. За целта изпратете заявка/запитване с кода на продукта и необходимите бройки на е-мейл: contact@decobet-bg.com

 

 

Всички цени са с включен 20% ДДС.

Имате въпроси?
Свържете се с нас!